Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY LIFE || VROUWEN EN BIER

"Vrouwen die bier drinken zijn boerinnen" Dat zinnetje hoor ik regelmatig voorbij komen of zoiets als "vrouwen die bier drinken zijn asociaal" Herken je ze? Je zult ze vaak genoeg tijdens het uitgaan horen. Waarom is bier een typisch mannen drankje, mannen die wijn drinken zijn toch ook geen watjes?
Als ik uitga zie ik niet anders dan vrouwen die bier drinken. Yes, ook ik ben hier schuldig aan! Toen ik een stuk jonger was en het uitgaansleven begon te ontdekken werd ik altijd meteen aan de bier gezet. Ik kan me nog erg goed mijn eerste slok herinneren, brrr. Ik gruwelde ervan, die bittere smaak. Na een aantal slokjes werd het beter en ik begon het lekker te vinden. Ik ruilde mijn Boswandeling en Coebergh in voor bier!

Wat vinden mannen er nou van als vrouwen bier drinken?
Meerendeels van de mannen vinden het "stoer" als de vrouw bier drinkt en voor hem hoeven die dure drankjes niet. Wel zien deze mannen liever een vrouw uit een glas drinken dan uit een flesje of een blikje.

Een klein handje vol mannen vinden het niks als de vrouw bier drinkt. Ze vinden dat vrouwen hiervan uit hun mond gaan stinken en het staat niet vrouwelijk. Deze mannen zien liever de vrouwtjes aan een wijntje of een ander sapje.


Er is zelfs bewezen dat de meeste vrouwen bier lekker vinden en het graag drinken maar hier niet voor uit durven te komen.

Vrouwen die bier drinken? No problemo. Hier heeft altijd een taboe op gelegen en nog steeds. Waarom zou ik mij moeten schamen als ik met een glas bier in mijn hand aan het dansen ben? Als ik bier drink hou ik de stap avond ook langer vol dan wanneer ik bijvoorbeeld wijn drink en daarbij is de kater ook niet zo erg van bier invergelijking met wijn of andere mixjes.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Drink jij ook bier of toch liever de mixjes?

Beeld: weheartit.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.