Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY LIFE || VROUWEN EN BIER

"Vrouwen die bier drinken zijn boerinnen" Dat zinnetje hoor ik regelmatig voorbij komen of zoiets als "vrouwen die bier drinken zijn asociaal" Herken je ze? Je zult ze vaak genoeg tijdens het uitgaan horen. Waarom is bier een typisch mannen drankje, mannen die wijn drinken zijn toch ook geen watjes?
Als ik uitga zie ik niet anders dan vrouwen die bier drinken. Yes, ook ik ben hier schuldig aan! Toen ik een stuk jonger was en het uitgaansleven begon te ontdekken werd ik altijd meteen aan de bier gezet. Ik kan me nog erg goed mijn eerste slok herinneren, brrr. Ik gruwelde ervan, die bittere smaak. Na een aantal slokjes werd het beter en ik begon het lekker te vinden. Ik ruilde mijn Boswandeling en Coebergh in voor bier!

Wat vinden mannen er nou van als vrouwen bier drinken?
Meerendeels van de mannen vinden het "stoer" als de vrouw bier drinkt en voor hem hoeven die dure drankjes niet. Wel zien deze mannen liever een vrouw uit een glas drinken dan uit een flesje of een blikje.

Een klein handje vol mannen vinden het niks als de vrouw bier drinkt. Ze vinden dat vrouwen hiervan uit hun mond gaan stinken en het staat niet vrouwelijk. Deze mannen zien liever de vrouwtjes aan een wijntje of een ander sapje.


Er is zelfs bewezen dat de meeste vrouwen bier lekker vinden en het graag drinken maar hier niet voor uit durven te komen.

Vrouwen die bier drinken? No problemo. Hier heeft altijd een taboe op gelegen en nog steeds. Waarom zou ik mij moeten schamen als ik met een glas bier in mijn hand aan het dansen ben? Als ik bier drink hou ik de stap avond ook langer vol dan wanneer ik bijvoorbeeld wijn drink en daarbij is de kater ook niet zo erg van bier invergelijking met wijn of andere mixjes.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Drink jij ook bier of toch liever de mixjes?

Beeld: weheartit.com