Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

LOVELY LIFE || VROUWEN EN BIER

"Vrouwen die bier drinken zijn boerinnen" Dat zinnetje hoor ik regelmatig voorbij komen of zoiets als "vrouwen die bier drinken zijn asociaal" Herken je ze? Je zult ze vaak genoeg tijdens het uitgaan horen. Waarom is bier een typisch mannen drankje, mannen die wijn drinken zijn toch ook geen watjes?
Als ik uitga zie ik niet anders dan vrouwen die bier drinken. Yes, ook ik ben hier schuldig aan! Toen ik een stuk jonger was en het uitgaansleven begon te ontdekken werd ik altijd meteen aan de bier gezet. Ik kan me nog erg goed mijn eerste slok herinneren, brrr. Ik gruwelde ervan, die bittere smaak. Na een aantal slokjes werd het beter en ik begon het lekker te vinden. Ik ruilde mijn Boswandeling en Coebergh in voor bier!

Wat vinden mannen er nou van als vrouwen bier drinken?
Meerendeels van de mannen vinden het "stoer" als de vrouw bier drinkt en voor hem hoeven die dure drankjes niet. Wel zien deze mannen liever een vrouw uit een glas drinken dan uit een flesje of een blikje.

Een klein handje vol mannen vinden het niks als de vrouw bier drinkt. Ze vinden dat vrouwen hiervan uit hun mond gaan stinken en het staat niet vrouwelijk. Deze mannen zien liever de vrouwtjes aan een wijntje of een ander sapje.


Er is zelfs bewezen dat de meeste vrouwen bier lekker vinden en het graag drinken maar hier niet voor uit durven te komen.

Vrouwen die bier drinken? No problemo. Hier heeft altijd een taboe op gelegen en nog steeds. Waarom zou ik mij moeten schamen als ik met een glas bier in mijn hand aan het dansen ben? Als ik bier drink hou ik de stap avond ook langer vol dan wanneer ik bijvoorbeeld wijn drink en daarbij is de kater ook niet zo erg van bier invergelijking met wijn of andere mixjes.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Drink jij ook bier of toch liever de mixjes?

Beeld: weheartit.com