Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

LOVELY LIFE || "DOWN UNDER" NAMEN

Poes, pruim, leuning, lul, er zijn zoveel benamingen voor het gebied down under. Eigenlijk teveel om op te noemen maar wij zouden She wears it lovely niet zijn als wij alle benamingen die wij hebben kunnen niet voor jou op een rijtje zouden zetten ;-) Boys & girls, zet je schrap voor een flinke portie piemel en pruim namen!
Mis je een "bijnaam" laat deze dan vooral achter in de comments. We hebben de namen zoals Piemel, Penis, kut, Vagina allemaal achterwege gelaten omdat we deze natuurlijk allemaal wel kennen.
                                  Hoe noem jij het gebied daar Down under? Staat ie ertussen?