Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

LOVELY LIFE || "DOWN UNDER" NAMEN

Poes, pruim, leuning, lul, er zijn zoveel benamingen voor het gebied down under. Eigenlijk teveel om op te noemen maar wij zouden She wears it lovely niet zijn als wij alle benamingen die wij hebben kunnen niet voor jou op een rijtje zouden zetten ;-) Boys & girls, zet je schrap voor een flinke portie piemel en pruim namen!
Mis je een "bijnaam" laat deze dan vooral achter in de comments. We hebben de namen zoals Piemel, Penis, kut, Vagina allemaal achterwege gelaten omdat we deze natuurlijk allemaal wel kennen.
                                  Hoe noem jij het gebied daar Down under? Staat ie ertussen?