Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY LIFE || "DOWN UNDER" NAMEN

Poes, pruim, leuning, lul, er zijn zoveel benamingen voor het gebied down under. Eigenlijk teveel om op te noemen maar wij zouden She wears it lovely niet zijn als wij alle benamingen die wij hebben kunnen niet voor jou op een rijtje zouden zetten ;-) Boys & girls, zet je schrap voor een flinke portie piemel en pruim namen!
Mis je een "bijnaam" laat deze dan vooral achter in de comments. We hebben de namen zoals Piemel, Penis, kut, Vagina allemaal achterwege gelaten omdat we deze natuurlijk allemaal wel kennen.
                                  Hoe noem jij het gebied daar Down under? Staat ie ertussen?