Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY LIFE || "DOWN UNDER" NAMEN

Poes, pruim, leuning, lul, er zijn zoveel benamingen voor het gebied down under. Eigenlijk teveel om op te noemen maar wij zouden She wears it lovely niet zijn als wij alle benamingen die wij hebben kunnen niet voor jou op een rijtje zouden zetten ;-) Boys & girls, zet je schrap voor een flinke portie piemel en pruim namen!
Mis je een "bijnaam" laat deze dan vooral achter in de comments. We hebben de namen zoals Piemel, Penis, kut, Vagina allemaal achterwege gelaten omdat we deze natuurlijk allemaal wel kennen.
                                  Hoe noem jij het gebied daar Down under? Staat ie ertussen?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.