Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY FASHION || H&M SWIMWEAR SUMMER 2012

Eigenlijk horen wij het nog niet over de zomer te hebben en al helemaal niet over bikini's maar we doen het toch! Het begint nu hevig te vriezen buiten en het is bijna schaatsweer, laten wij jou is uit die winterdip halen met een geweldige nieuwe Swim collectie van H&M voor aankomende zomer. Misschien zit er een favoriet voor je bij die je kunt toevoegen aan je wishlist?


De zomer collectie is natuurlijk pas in de zomermaanden verkrijgbaar maar het kan geen kwaad om met het zonnetje in je achterhoofd alvast een klein beetje weg te dommelen wachtend op die hete zon! Ieder jaar weer kijk ik mijn ogen uit bij het zien van badkleding collectie van H&M en dan nog maar niet over de prijs te praten want die is zoals wij gewend zijn van H&M weer top! Dit is maar een kleine greep uit de collectie. Kijk en zwijmel je mee?Bandeau € 12,95 / Broekje € 9,95
Bandeau € 12,95 / Broekje € 9,95
Bandeau € 14,95 / Broekje € 9,95

Bandeau € 12,95 / Broekje € 9,95Halterneck € 9,95 / Broekje € 9,95

Bandeau € 14,95 / Broekje € 9,95Badpak € 29,95

Badpak € 29,95
Badpak € 24,95Heb jij er een favoriet tussen zien staan?

www.hm.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.