Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY FASHION || H&M SWIMWEAR SUMMER 2012

Eigenlijk horen wij het nog niet over de zomer te hebben en al helemaal niet over bikini's maar we doen het toch! Het begint nu hevig te vriezen buiten en het is bijna schaatsweer, laten wij jou is uit die winterdip halen met een geweldige nieuwe Swim collectie van H&M voor aankomende zomer. Misschien zit er een favoriet voor je bij die je kunt toevoegen aan je wishlist?


De zomer collectie is natuurlijk pas in de zomermaanden verkrijgbaar maar het kan geen kwaad om met het zonnetje in je achterhoofd alvast een klein beetje weg te dommelen wachtend op die hete zon! Ieder jaar weer kijk ik mijn ogen uit bij het zien van badkleding collectie van H&M en dan nog maar niet over de prijs te praten want die is zoals wij gewend zijn van H&M weer top! Dit is maar een kleine greep uit de collectie. Kijk en zwijmel je mee?



Bandeau € 12,95 / Broekje € 9,95




Bandeau € 12,95 / Broekje € 9,95




Bandeau € 14,95 / Broekje € 9,95





Bandeau € 12,95 / Broekje € 9,95



Halterneck € 9,95 / Broekje € 9,95





Bandeau € 14,95 / Broekje € 9,95



Badpak € 29,95

Badpak € 29,95




Badpak € 24,95







Heb jij er een favoriet tussen zien staan?

www.hm.com