Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY BEAUTY || EAU DE ZWITSAL

Je zag hem al voorbij komen tijdens het kerst presents artikel, de Eau de Zwitsal parfum. Deze stond al een tijdje op de wishlist te wachten op afgestreept te worden. Steeds als ik hem zag moest ik weer even ruiken. Yes I'm in love with Zwitsal! Ik kon dan ook niet anders dan hier een artikel over te maken.

De fles bevat 95ML. Het is dus geen hand formaatje om mee te nemen in je handtas. Het flesje is vrij simpel en bevat een gouden dopje. De geur is puur Zwitsal, daar kunnen we kort over zijn.  De parfum is niet bedoeld voor baby's of kinderen laten wat dat voorop zetten. Ook zou je het inspuiten van de babykleertjes ook beter achterwegen kunnen laten, je weet niet wat de parfum doet op een babyhuidje. Voor volwassene is dit zeker een geweldige uitvinding. We zijn toch altijd wel een klein beetje jaloers op die heerlijke naar Zwitsal ruikende baby's, toch? ;-) Over de geur zelf kun valt vrij weinig te vertellen, het is een pure Zwitsal geur en die herkennen we uit duizenden. Blijft de geur lang hangen? Nee, dat is een klein nadeel. Je zal over de gehele dag vaker moeten spuiten wil je de geur de hele dag blijven ruiken. Hij vervliegt heel snel. Dit kan natuurlijk per huidtype verschillen. Zo blijven goedkopere parfums op mijn huid beter hangen dan de duurdere parfums. Ik gebruik de Zwitsal parfum het meeste voor mijn kleding om ze net iets lekkere te laten ruiken.
Eau de Zwitsal kun je vrijwel iedere drogist kopen. Ook online kun je deze geur vinden dan hoef je er de deur niet voor uit. Voor € 13,99 heb jij jouw exemplaar in huis. Je zou de reclame foldertjes in de gaten kunnen houden om te kijken waar je de parfum het goedkoopst aan zou kunnen schaffen. 

Ga jij hem aanschaffen of zou je hier straal voorbij lopen in de drogisterij?

www.zwitsal.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.