Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

LOVELY BEAUTY || EAU DE ZWITSAL

Je zag hem al voorbij komen tijdens het kerst presents artikel, de Eau de Zwitsal parfum. Deze stond al een tijdje op de wishlist te wachten op afgestreept te worden. Steeds als ik hem zag moest ik weer even ruiken. Yes I'm in love with Zwitsal! Ik kon dan ook niet anders dan hier een artikel over te maken.

De fles bevat 95ML. Het is dus geen hand formaatje om mee te nemen in je handtas. Het flesje is vrij simpel en bevat een gouden dopje. De geur is puur Zwitsal, daar kunnen we kort over zijn.  De parfum is niet bedoeld voor baby's of kinderen laten wat dat voorop zetten. Ook zou je het inspuiten van de babykleertjes ook beter achterwegen kunnen laten, je weet niet wat de parfum doet op een babyhuidje. Voor volwassene is dit zeker een geweldige uitvinding. We zijn toch altijd wel een klein beetje jaloers op die heerlijke naar Zwitsal ruikende baby's, toch? ;-) Over de geur zelf kun valt vrij weinig te vertellen, het is een pure Zwitsal geur en die herkennen we uit duizenden. Blijft de geur lang hangen? Nee, dat is een klein nadeel. Je zal over de gehele dag vaker moeten spuiten wil je de geur de hele dag blijven ruiken. Hij vervliegt heel snel. Dit kan natuurlijk per huidtype verschillen. Zo blijven goedkopere parfums op mijn huid beter hangen dan de duurdere parfums. Ik gebruik de Zwitsal parfum het meeste voor mijn kleding om ze net iets lekkere te laten ruiken.
Eau de Zwitsal kun je vrijwel iedere drogist kopen. Ook online kun je deze geur vinden dan hoef je er de deur niet voor uit. Voor € 13,99 heb jij jouw exemplaar in huis. Je zou de reclame foldertjes in de gaten kunnen houden om te kijken waar je de parfum het goedkoopst aan zou kunnen schaffen. 

Ga jij hem aanschaffen of zou je hier straal voorbij lopen in de drogisterij?

www.zwitsal.nl