LOVELY BEAUTY || EAU DE ZWITSAL

Je zag hem al voorbij komen tijdens het kerst presents artikel, de Eau de Zwitsal parfum. Deze stond al een tijdje op de wishlist te wachten op afgestreept te worden. Steeds als ik hem zag moest ik weer even ruiken. Yes I'm in love with Zwitsal! Ik kon dan ook niet anders dan hier een artikel over te maken.

De fles bevat 95ML. Het is dus geen hand formaatje om mee te nemen in je handtas. Het flesje is vrij simpel en bevat een gouden dopje. De geur is puur Zwitsal, daar kunnen we kort over zijn.  De parfum is niet bedoeld voor baby's of kinderen laten wat dat voorop zetten. Ook zou je het inspuiten van de babykleertjes ook beter achterwegen kunnen laten, je weet niet wat de parfum doet op een babyhuidje. Voor volwassene is dit zeker een geweldige uitvinding. We zijn toch altijd wel een klein beetje jaloers op die heerlijke naar Zwitsal ruikende baby's, toch? ;-) Over de geur zelf kun valt vrij weinig te vertellen, het is een pure Zwitsal geur en die herkennen we uit duizenden. Blijft de geur lang hangen? Nee, dat is een klein nadeel. Je zal over de gehele dag vaker moeten spuiten wil je de geur de hele dag blijven ruiken. Hij vervliegt heel snel. Dit kan natuurlijk per huidtype verschillen. Zo blijven goedkopere parfums op mijn huid beter hangen dan de duurdere parfums. Ik gebruik de Zwitsal parfum het meeste voor mijn kleding om ze net iets lekkere te laten ruiken.
Eau de Zwitsal kun je vrijwel iedere drogist kopen. Ook online kun je deze geur vinden dan hoef je er de deur niet voor uit. Voor € 13,99 heb jij jouw exemplaar in huis. Je zou de reclame foldertjes in de gaten kunnen houden om te kijken waar je de parfum het goedkoopst aan zou kunnen schaffen. 

Ga jij hem aanschaffen of zou je hier straal voorbij lopen in de drogisterij?

www.zwitsal.nl