Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

X-MAS PRESENTS

De kerstdagen zijn weer voorbij gevlogen! Hebben jullie een leuke kerst gehad? Lekker gegeten? Veel cadeaus? Al jaren lang doen wij op 1e kerstdag een gezellige en lekkere lunch met de hele familie. Tussen het eten door worden er cadeautjes gepakt. Altijd een gezellige boel! Ben je benieuwd wat ik heb gekregen lees dan gauw verder.

Ik ben dol op parfums, vandaar dat ik ook een hoop luchtjes heb gekregen.
Om te beginnen met Fastlover. Een eau de parfum van Action.Don't judge me, de parfums van Action ruiken onwijs lekker en Fastlover is een replica van Bruno Banani, love it!

Next, Victoria Beckham. Deze parfums zijn verschrikkelijk lekker en blijven erg lang hangen. Ik kreeg een giftset waarbij een luchtje zit en een douchegel. Deze parfum stond al een tijdje op mijn wishlist! Ik hou van Zwitsal om de heerlijk geur, zeepjes, talkpoeder, olie en ga zo maar door! Nu kan ik ook eindelijk de parfum aan mijn verzameling toevoegen ;-)Ik ben gek op riemen! Zonder een riem om mijn broek voel ik me - en dat is geen grap - naakt! Ik weet niet wat het is maar een broek zonder riem om zit gewoon niet lekker. Deze riem vond ik onder de kerstboom. Een licht bruine, brede riem!
Aanstekers heb je nooit teveel. Ik ben zelf meer van de iets luxere aanstekers omdat je op deze toch wat zuiniger bent en daarom niet zomaar kwijtraakt. Deze pretty aansteker kwam dan ook als geroepen.Nog zo een geweldig cadeau! 3 beschermengeltjes die alle 3 een andere betekenis hebben, geluk, bescherming en gezondheid. Wie kan dat nou niet gebruiken?

Van kettingen ben ik ook niet vies! Bovenstaand medaillon kreeg ik van mams. Hij sluit door middel van een magneetje. Ik twijfel nog of ik er een foto in zal doen. Wat denk jij?


Dat ik helemaal GEK ben op buddha's is geen geheim! Ik heb ze in alle soorten en maten maar een mooi groot schilderij ontbrak nog, al heb ik daar wel vaak naar gekeken! Een geweldig schilderij met een dikke buddha! I love it!!Hubby & ik houden allebei van iets aparts. We hebben hier en daar in huis dan ook wel iets van Coca Cola staan. Viltjes op de salontafel en voorraadbussen in de keuken. Deze trommels passen daar perfect bij!


Een gourmet tower! Ontzettend leuk om tijdens oud & nieuw te vullen met lekkere hapjes en op tafel te zetten!

Ook heb ik nog een huge prikbord gekregen voor al mijn papier rommeltjes op te prikken omdat deze altijd overal door het huis zwerven. Dat is nu verleden tijd! Een prikbord wou ik al een tijdje hebben dus bedankt Santa :-) Ik ben weer onwijs verwend.

Wat heb jij allemaal gevonden onder de kerstboom?