X-MAS & NYE HAIR INSPIRATION

Wat moet je dit jaar met de feestdagen in je haar flansen? Stijl met scheiding? Stijl met hier en daar een vlechtje tussendoor? Mijn favo kapsels kun je in dit artikel bekijken en ze zijn nog eens erg leuk voor de feestdagen.


Over heel internet word je plat gedrukt van alle soorten kapsels voor tijdens de feestdagen. Ook ik heb het dilemma, wat moet ik in mijn? Je wil natuurlijk twee kerstdagen hetzelfde in je haar en dan hebben we nog Oud & Nieuw. 

De eerste linkse foto is mijn favoriet! Leuk en speel opgestoken maar toch chic. Alhoewel ik hier geen tutorial van kan vinden kun je natuurlijk gewoon zelf aan de slag gaan. Deze kapsels hebben bijna allemaal een vlechtje in een updo verwerkt wat ik persoonlijk erg leuk vind.


Of kies je toch liever voor los haar met krullen, een vlechtje of een klein knotje op je achterhoofd? Hier is mijn favoriet degene met de krullen rechts onderin. Ik heb onwijs stijl haar van mezelf en vind dit dan echt iets voor de feestdagen of speciale gelegenheden. Je kunt eindeloos combineren met alle kapsels die je ziet. Zo kun je bijvoorbeeld bij de krullen ook een vlechtje achter je hoofd langs laten lopen zoals het meisje op de foto linksboven. Speel en creĆ«er je eigen kapsel! 

Heb je een bad hair day? No problemo.. zet een kerstmust op je hoofd en klaar ben je ;-)

Weet jij al wat je gaat doen met je haren tijdens de feestdagen?

Beeld: Pinterest