Doorgaan naar hoofdcontent

X-MAS & NYE HAIR INSPIRATION

Wat moet je dit jaar met de feestdagen in je haar flansen? Stijl met scheiding? Stijl met hier en daar een vlechtje tussendoor? Mijn favo kapsels kun je in dit artikel bekijken en ze zijn nog eens erg leuk voor de feestdagen.


Over heel internet word je plat gedrukt van alle soorten kapsels voor tijdens de feestdagen. Ook ik heb het dilemma, wat moet ik in mijn? Je wil natuurlijk twee kerstdagen hetzelfde in je haar en dan hebben we nog Oud & Nieuw. 

De eerste linkse foto is mijn favoriet! Leuk en speel opgestoken maar toch chic. Alhoewel ik hier geen tutorial van kan vinden kun je natuurlijk gewoon zelf aan de slag gaan. Deze kapsels hebben bijna allemaal een vlechtje in een updo verwerkt wat ik persoonlijk erg leuk vind.


Of kies je toch liever voor los haar met krullen, een vlechtje of een klein knotje op je achterhoofd? Hier is mijn favoriet degene met de krullen rechts onderin. Ik heb onwijs stijl haar van mezelf en vind dit dan echt iets voor de feestdagen of speciale gelegenheden. Je kunt eindeloos combineren met alle kapsels die je ziet. Zo kun je bijvoorbeeld bij de krullen ook een vlechtje achter je hoofd langs laten lopen zoals het meisje op de foto linksboven. Speel en creĆ«er je eigen kapsel! 

Heb je een bad hair day? No problemo.. zet een kerstmust op je hoofd en klaar ben je ;-)

Weet jij al wat je gaat doen met je haren tijdens de feestdagen?

Beeld: Pinterest

                                                     

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.