Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

X-MAS & NYE HAIR INSPIRATION

Wat moet je dit jaar met de feestdagen in je haar flansen? Stijl met scheiding? Stijl met hier en daar een vlechtje tussendoor? Mijn favo kapsels kun je in dit artikel bekijken en ze zijn nog eens erg leuk voor de feestdagen.


Over heel internet word je plat gedrukt van alle soorten kapsels voor tijdens de feestdagen. Ook ik heb het dilemma, wat moet ik in mijn? Je wil natuurlijk twee kerstdagen hetzelfde in je haar en dan hebben we nog Oud & Nieuw. 

De eerste linkse foto is mijn favoriet! Leuk en speel opgestoken maar toch chic. Alhoewel ik hier geen tutorial van kan vinden kun je natuurlijk gewoon zelf aan de slag gaan. Deze kapsels hebben bijna allemaal een vlechtje in een updo verwerkt wat ik persoonlijk erg leuk vind.


Of kies je toch liever voor los haar met krullen, een vlechtje of een klein knotje op je achterhoofd? Hier is mijn favoriet degene met de krullen rechts onderin. Ik heb onwijs stijl haar van mezelf en vind dit dan echt iets voor de feestdagen of speciale gelegenheden. Je kunt eindeloos combineren met alle kapsels die je ziet. Zo kun je bijvoorbeeld bij de krullen ook een vlechtje achter je hoofd langs laten lopen zoals het meisje op de foto linksboven. Speel en creëer je eigen kapsel! 

Heb je een bad hair day? No problemo.. zet een kerstmust op je hoofd en klaar ben je ;-)

Weet jij al wat je gaat doen met je haren tijdens de feestdagen?

Beeld: Pinterest