Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

X-MAS & NYE HAIR INSPIRATION

Wat moet je dit jaar met de feestdagen in je haar flansen? Stijl met scheiding? Stijl met hier en daar een vlechtje tussendoor? Mijn favo kapsels kun je in dit artikel bekijken en ze zijn nog eens erg leuk voor de feestdagen.


Over heel internet word je plat gedrukt van alle soorten kapsels voor tijdens de feestdagen. Ook ik heb het dilemma, wat moet ik in mijn? Je wil natuurlijk twee kerstdagen hetzelfde in je haar en dan hebben we nog Oud & Nieuw. 

De eerste linkse foto is mijn favoriet! Leuk en speel opgestoken maar toch chic. Alhoewel ik hier geen tutorial van kan vinden kun je natuurlijk gewoon zelf aan de slag gaan. Deze kapsels hebben bijna allemaal een vlechtje in een updo verwerkt wat ik persoonlijk erg leuk vind.


Of kies je toch liever voor los haar met krullen, een vlechtje of een klein knotje op je achterhoofd? Hier is mijn favoriet degene met de krullen rechts onderin. Ik heb onwijs stijl haar van mezelf en vind dit dan echt iets voor de feestdagen of speciale gelegenheden. Je kunt eindeloos combineren met alle kapsels die je ziet. Zo kun je bijvoorbeeld bij de krullen ook een vlechtje achter je hoofd langs laten lopen zoals het meisje op de foto linksboven. Speel en creëer je eigen kapsel! 

Heb je een bad hair day? No problemo.. zet een kerstmust op je hoofd en klaar ben je ;-)

Weet jij al wat je gaat doen met je haren tijdens de feestdagen?

Beeld: Pinterest