Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

WIN || MEGA BEAUTYPAKKET

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN


Weetje nog, dat mega beautypakket? Ook jij maakt nog steeds kans op dat mooie pakket.
200 Likes op de Swil fanpage en 200 followers op Bloglovin. We hebben dit een beetje aangepast omdat er nog een hoop andere geweldige winacties op jullie staan te wachten en voor het stof erop komt moet het pakket natuurlijk wel een goed baasje krijgen vind je niet? ;-)


Stuur ook even een email naar shewearsitlovely@hotmail.com dan weet ik dat je meedoet! De winnaar maken we bekend zodra we 200 likes  hebben op de Swil Facebook pagina en 200 followers op Bloglovin hebben.

Volg Swil via bloglovin en Like de Swil fanpage en maak kans op dat mega beautypakket!!