Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

WIN || MEGA BEAUTYPAKKET

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN


Weetje nog, dat mega beautypakket? Ook jij maakt nog steeds kans op dat mooie pakket.
200 Likes op de Swil fanpage en 200 followers op Bloglovin. We hebben dit een beetje aangepast omdat er nog een hoop andere geweldige winacties op jullie staan te wachten en voor het stof erop komt moet het pakket natuurlijk wel een goed baasje krijgen vind je niet? ;-)


Stuur ook even een email naar shewearsitlovely@hotmail.com dan weet ik dat je meedoet! De winnaar maken we bekend zodra we 200 likes  hebben op de Swil Facebook pagina en 200 followers op Bloglovin hebben.

Volg Swil via bloglovin en Like de Swil fanpage en maak kans op dat mega beautypakket!!