Doorgaan naar hoofdcontent

WIN || MEGA BEAUTYPAKKET

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN


Weetje nog, dat mega beautypakket? Ook jij maakt nog steeds kans op dat mooie pakket.
200 Likes op de Swil fanpage en 200 followers op Bloglovin. We hebben dit een beetje aangepast omdat er nog een hoop andere geweldige winacties op jullie staan te wachten en voor het stof erop komt moet het pakket natuurlijk wel een goed baasje krijgen vind je niet? ;-)


Stuur ook even een email naar shewearsitlovely@hotmail.com dan weet ik dat je meedoet! De winnaar maken we bekend zodra we 200 likes  hebben op de Swil Facebook pagina en 200 followers op Bloglovin hebben.

Volg Swil via bloglovin en Like de Swil fanpage en maak kans op dat mega beautypakket!!

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.