Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

WIN || MEGA BEAUTYPAKKET

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN


Weetje nog, dat mega beautypakket? Ook jij maakt nog steeds kans op dat mooie pakket.
200 Likes op de Swil fanpage en 200 followers op Bloglovin. We hebben dit een beetje aangepast omdat er nog een hoop andere geweldige winacties op jullie staan te wachten en voor het stof erop komt moet het pakket natuurlijk wel een goed baasje krijgen vind je niet? ;-)


Stuur ook even een email naar shewearsitlovely@hotmail.com dan weet ik dat je meedoet! De winnaar maken we bekend zodra we 200 likes  hebben op de Swil Facebook pagina en 200 followers op Bloglovin hebben.

Volg Swil via bloglovin en Like de Swil fanpage en maak kans op dat mega beautypakket!!