Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

WIN || EEN KIMMIDOLL SLEUTELHANGER

Deze winactie is inmiddels afgelopen! Kijk onder de tag "win" voor andere leuke winacties!

De ene winactie is nog niet afgelopen of we hebben de volgende al voor jullie klaar staan. Met deze winactie maak je kans op een echte Kimmidoll sleutelhanger! Lees gauw verder om te zien wat je hiervoor moet doen.

"Dit is de sleutelhanger genaamd Satomi dit staat door ‘Sincerity’. My spirit is caring and respectful. In every circumstance, your heartfelt words and caring deeds reveal my spirit. You live from your heart, always caring, and always sincere. May my spirit always be your guide"

Om kans te maken op deze Kimmidoll sleutelhanger moet je het volgende gedaan hebben:

  • Like Kimmidolls op Facebook en volg Kimmidolls op Twitter.
  • Like She wears it lovely op Facebook en volg ons op Twitter.
  • RT de volgende zin op Twitter: Ik volg @KimmidollsNL en @KimberlySWIL en maak kans op een Kimmidoll sleutelhanger op http://shewearsitlovely.nl

Zorg dat je een geldig email adres invult bij de comments want de winnaar krijgt via de mail bericht.
Dinsdag 13 Januari 2012 maken we een winnaar bekend.