Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

WIN || EEN KIMMIDOLL SLEUTELHANGER

Deze winactie is inmiddels afgelopen! Kijk onder de tag "win" voor andere leuke winacties!

De ene winactie is nog niet afgelopen of we hebben de volgende al voor jullie klaar staan. Met deze winactie maak je kans op een echte Kimmidoll sleutelhanger! Lees gauw verder om te zien wat je hiervoor moet doen.

"Dit is de sleutelhanger genaamd Satomi dit staat door ‘Sincerity’. My spirit is caring and respectful. In every circumstance, your heartfelt words and caring deeds reveal my spirit. You live from your heart, always caring, and always sincere. May my spirit always be your guide"

Om kans te maken op deze Kimmidoll sleutelhanger moet je het volgende gedaan hebben:

  • Like Kimmidolls op Facebook en volg Kimmidolls op Twitter.
  • Like She wears it lovely op Facebook en volg ons op Twitter.
  • RT de volgende zin op Twitter: Ik volg @KimmidollsNL en @KimberlySWIL en maak kans op een Kimmidoll sleutelhanger op http://shewearsitlovely.nl

Zorg dat je een geldig email adres invult bij de comments want de winnaar krijgt via de mail bericht.
Dinsdag 13 Januari 2012 maken we een winnaar bekend.