Doorgaan naar hoofdcontent

WIN || EEN KIMMIDOLL SLEUTELHANGER

Deze winactie is inmiddels afgelopen! Kijk onder de tag "win" voor andere leuke winacties!

De ene winactie is nog niet afgelopen of we hebben de volgende al voor jullie klaar staan. Met deze winactie maak je kans op een echte Kimmidoll sleutelhanger! Lees gauw verder om te zien wat je hiervoor moet doen.

"Dit is de sleutelhanger genaamd Satomi dit staat door ‘Sincerity’. My spirit is caring and respectful. In every circumstance, your heartfelt words and caring deeds reveal my spirit. You live from your heart, always caring, and always sincere. May my spirit always be your guide"

Om kans te maken op deze Kimmidoll sleutelhanger moet je het volgende gedaan hebben:

  • Like Kimmidolls op Facebook en volg Kimmidolls op Twitter.
  • Like She wears it lovely op Facebook en volg ons op Twitter.
  • RT de volgende zin op Twitter: Ik volg @KimmidollsNL en @KimberlySWIL en maak kans op een Kimmidoll sleutelhanger op http://shewearsitlovely.nl

Zorg dat je een geldig email adres invult bij de comments want de winnaar krijgt via de mail bericht.
Dinsdag 13 Januari 2012 maken we een winnaar bekend.
Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.