Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

NEW IN || TEKSTRING NAMES4EVER.NL


Een tijdje geleden heb je al een review kunnen lezen over de Naamketting. Nu heeft Names4ever weer iets nieuws, de tekstring. Erg leuk om cadeau te doen voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst!

De ring komt in een mooi hard plastic zwart doosje met een zacht kussentje waar de ring in geplaatst is. Erg netjes verpakt!Ik heb gekozen voor een vlakke ring met een zin van Jeen en mij. Ik heb het lettertype Palazzo gekozen en voor de breedte van de ring heb ik gekozen voor 6mm. Je hebt drie verschillende keuzes, 4mm, 6mm en 8mm. Ook heb je de keuze uit 6 verschillende lettertypes en kun je kiezen uit een vlakke op bolle ring.
De tekst op de ring "the power of dreams" misschien heb je wel eens gehoord van deze zin? Dat kan kloppen hoor, hij is namelijk van Honda, je weet wel....dat auto merk! Jeen en ik zijn beide gek van Honda en deze zin kan erg veel betekenissen vormen. Voor deze ring betaal je € 59,95. Er zijn verschillende prijzen qua millimeters. Op Names4everkun je ook een paar voorbeeld zinnen bekijken met de verschillende lettertypes.

Deze ringen zijn ook erg leuk als vriendschapsring of misschien zelfs wel als trouwring. Names4ver rekent geen verzendkosten en je hebt binnen een paar dagen je bestelling al in huis. Hier kun je alle informatie en voorbeelden nog eens rustig doorlezen en wie weet maak jij straks wel iemand ontzettend blij!