Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

NEW IN || TEKSTRING NAMES4EVER.NL


Een tijdje geleden heb je al een review kunnen lezen over de Naamketting. Nu heeft Names4ever weer iets nieuws, de tekstring. Erg leuk om cadeau te doen voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst!

De ring komt in een mooi hard plastic zwart doosje met een zacht kussentje waar de ring in geplaatst is. Erg netjes verpakt!Ik heb gekozen voor een vlakke ring met een zin van Jeen en mij. Ik heb het lettertype Palazzo gekozen en voor de breedte van de ring heb ik gekozen voor 6mm. Je hebt drie verschillende keuzes, 4mm, 6mm en 8mm. Ook heb je de keuze uit 6 verschillende lettertypes en kun je kiezen uit een vlakke op bolle ring.
De tekst op de ring "the power of dreams" misschien heb je wel eens gehoord van deze zin? Dat kan kloppen hoor, hij is namelijk van Honda, je weet wel....dat auto merk! Jeen en ik zijn beide gek van Honda en deze zin kan erg veel betekenissen vormen. Voor deze ring betaal je € 59,95. Er zijn verschillende prijzen qua millimeters. Op Names4everkun je ook een paar voorbeeld zinnen bekijken met de verschillende lettertypes.

Deze ringen zijn ook erg leuk als vriendschapsring of misschien zelfs wel als trouwring. Names4ver rekent geen verzendkosten en je hebt binnen een paar dagen je bestelling al in huis. Hier kun je alle informatie en voorbeelden nog eens rustig doorlezen en wie weet maak jij straks wel iemand ontzettend blij!