Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

NEW IN || TEKSTRING NAMES4EVER.NL


Een tijdje geleden heb je al een review kunnen lezen over de Naamketting. Nu heeft Names4ever weer iets nieuws, de tekstring. Erg leuk om cadeau te doen voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst!

De ring komt in een mooi hard plastic zwart doosje met een zacht kussentje waar de ring in geplaatst is. Erg netjes verpakt!Ik heb gekozen voor een vlakke ring met een zin van Jeen en mij. Ik heb het lettertype Palazzo gekozen en voor de breedte van de ring heb ik gekozen voor 6mm. Je hebt drie verschillende keuzes, 4mm, 6mm en 8mm. Ook heb je de keuze uit 6 verschillende lettertypes en kun je kiezen uit een vlakke op bolle ring.
De tekst op de ring "the power of dreams" misschien heb je wel eens gehoord van deze zin? Dat kan kloppen hoor, hij is namelijk van Honda, je weet wel....dat auto merk! Jeen en ik zijn beide gek van Honda en deze zin kan erg veel betekenissen vormen. Voor deze ring betaal je € 59,95. Er zijn verschillende prijzen qua millimeters. Op Names4everkun je ook een paar voorbeeld zinnen bekijken met de verschillende lettertypes.

Deze ringen zijn ook erg leuk als vriendschapsring of misschien zelfs wel als trouwring. Names4ver rekent geen verzendkosten en je hebt binnen een paar dagen je bestelling al in huis. Hier kun je alle informatie en voorbeelden nog eens rustig doorlezen en wie weet maak jij straks wel iemand ontzettend blij!