Doorgaan naar hoofdcontent

NEW IN || TEKSTRING NAMES4EVER.NL


Een tijdje geleden heb je al een review kunnen lezen over de Naamketting. Nu heeft Names4ever weer iets nieuws, de tekstring. Erg leuk om cadeau te doen voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst!

De ring komt in een mooi hard plastic zwart doosje met een zacht kussentje waar de ring in geplaatst is. Erg netjes verpakt!Ik heb gekozen voor een vlakke ring met een zin van Jeen en mij. Ik heb het lettertype Palazzo gekozen en voor de breedte van de ring heb ik gekozen voor 6mm. Je hebt drie verschillende keuzes, 4mm, 6mm en 8mm. Ook heb je de keuze uit 6 verschillende lettertypes en kun je kiezen uit een vlakke op bolle ring.
De tekst op de ring "the power of dreams" misschien heb je wel eens gehoord van deze zin? Dat kan kloppen hoor, hij is namelijk van Honda, je weet wel....dat auto merk! Jeen en ik zijn beide gek van Honda en deze zin kan erg veel betekenissen vormen. Voor deze ring betaal je € 59,95. Er zijn verschillende prijzen qua millimeters. Op Names4everkun je ook een paar voorbeeld zinnen bekijken met de verschillende lettertypes.

Deze ringen zijn ook erg leuk als vriendschapsring of misschien zelfs wel als trouwring. Names4ver rekent geen verzendkosten en je hebt binnen een paar dagen je bestelling al in huis. Hier kun je alle informatie en voorbeelden nog eens rustig doorlezen en wie weet maak jij straks wel iemand ontzettend blij!


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.