Doorgaan naar hoofdcontent

TIP: PARFUMERIE IMOYEROp zoek naar een parfum voor de feestdagen en geen zin in de drukte in winkels en wachten in lange rijen? Koop je parfum online bij parfumerie Imoyer. Daar heb je een ruime keus in geuren voor hem en haar, met kortingen oplopend tot wel 40%.


Speciaal voor de feestdagen zijn er deze maand ook veel mooie geschenksets verkrijgbaar met minstens 10% korting. Wees er snel bij, want op = op! Je cadeau wordt gratis ingepakt als sinterklaas- of kerstcadeau of zonder thema, dit kun je zelf aangeven.

Ben je op zoek naar een geur die niet op de website staat? Dan kun je deze altijd aanvragen. Wil je iemand zelf een cadeau laten uitkiezen? Geef hem of haar dan de Imoyer cadeaubon. Altijd succes!

Actie: geen verzendkosten Bovendien hebben we nu in samenwerking met Imoyer een actie speciaal voor de lezeressen van Fashion Girls: tot en met de kerst betaal je geen verzendkosten. Voer tijdens het afrekenen de code “Fashion Girls” in en de korting wordt automatisch verrekend. Je kunt de code invoeren nadat je op “Veilig bestellen” hebt geklikt en “Voucher claimen” hebt aangevinkt.

 www.imoyer.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.