Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

TIP: PARFUMERIE IMOYER



Op zoek naar een parfum voor de feestdagen en geen zin in de drukte in winkels en wachten in lange rijen? Koop je parfum online bij parfumerie Imoyer. Daar heb je een ruime keus in geuren voor hem en haar, met kortingen oplopend tot wel 40%.


Speciaal voor de feestdagen zijn er deze maand ook veel mooie geschenksets verkrijgbaar met minstens 10% korting. Wees er snel bij, want op = op! Je cadeau wordt gratis ingepakt als sinterklaas- of kerstcadeau of zonder thema, dit kun je zelf aangeven.

Ben je op zoek naar een geur die niet op de website staat? Dan kun je deze altijd aanvragen. Wil je iemand zelf een cadeau laten uitkiezen? Geef hem of haar dan de Imoyer cadeaubon. Altijd succes!

Actie: geen verzendkosten Bovendien hebben we nu in samenwerking met Imoyer een actie speciaal voor de lezeressen van Fashion Girls: tot en met de kerst betaal je geen verzendkosten. Voer tijdens het afrekenen de code “Fashion Girls” in en de korting wordt automatisch verrekend. Je kunt de code invoeren nadat je op “Veilig bestellen” hebt geklikt en “Voucher claimen” hebt aangevinkt.

 www.imoyer.nl