TIP: PARFUMERIE IMOYEROp zoek naar een parfum voor de feestdagen en geen zin in de drukte in winkels en wachten in lange rijen? Koop je parfum online bij parfumerie Imoyer. Daar heb je een ruime keus in geuren voor hem en haar, met kortingen oplopend tot wel 40%.


Speciaal voor de feestdagen zijn er deze maand ook veel mooie geschenksets verkrijgbaar met minstens 10% korting. Wees er snel bij, want op = op! Je cadeau wordt gratis ingepakt als sinterklaas- of kerstcadeau of zonder thema, dit kun je zelf aangeven.

Ben je op zoek naar een geur die niet op de website staat? Dan kun je deze altijd aanvragen. Wil je iemand zelf een cadeau laten uitkiezen? Geef hem of haar dan de Imoyer cadeaubon. Altijd succes!

Actie: geen verzendkosten Bovendien hebben we nu in samenwerking met Imoyer een actie speciaal voor de lezeressen van Fashion Girls: tot en met de kerst betaal je geen verzendkosten. Voer tijdens het afrekenen de code “Fashion Girls” in en de korting wordt automatisch verrekend. Je kunt de code invoeren nadat je op “Veilig bestellen” hebt geklikt en “Voucher claimen” hebt aangevinkt.

 www.imoyer.nl