SHOPPING TIP || ZALANDO.NL

Aaaaaaaaaaaah Jullie zijn allemaal vast wel bekend met Zalando.nl! De gillende dames bij het zien van de Zalando dozen. Zalando is dé webshop voor dames, heren, kinderen, beauty en accessoires. Verschillende merken zoals Supertrash. Kortom voor iedereen is er wel iets te vinden. Ook ik heb iets leuks gevonden in de webshop.. namelijk de UMA STICH BOOTIE Moonboots/Snowboots van Esprit. Lees gauw verder voor mijn ervaring met Zalando.

Ik bestelde de schoenen en had ze na een paar dagen in huis. Het werd verzonden met selektvracht en kwam aan in de welbekende Zalando doos.

 


De schoenen! Wauw wat zijn ze mooi hé?! en niet te vergeten, netjes verpakt. In de doos vond ik een acceptgiro en een retourkaart. Ook zaten er nog een aantal reclame foldertjes bij. De schoenen zijn ontzettend stevig waardoor je niet scheef gaat lopen. Ze hebben een erg warme voering dus dat betekend geen koude wintervoetjes meer! Je kunt het bovenste gedeelte eventueel een klein beetje omslaan zodat je weer een andere variant hebt. Ik loop nu een paar weken op deze schoenen en ze lijken nog als nieuw! Voor deze schoenen betaal je € 49,95 en zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Enthousiast geworden? Je kunt ze hier bestellen.

Heb je toch liever andere winter laarzen?
Je hebt ontzettend veel keus uit honderden verschillende laarzen. Om je look natuurlijk helemaal af te maken bestel je er een mooi tas bij!

Heb jij al eens iets besteld bij Zalando?