Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

SHOPPING TIP || ZALANDO.NL

Aaaaaaaaaaaah Jullie zijn allemaal vast wel bekend met Zalando.nl! De gillende dames bij het zien van de Zalando dozen. Zalando is dé webshop voor dames, heren, kinderen, beauty en accessoires. Verschillende merken zoals Supertrash. Kortom voor iedereen is er wel iets te vinden. Ook ik heb iets leuks gevonden in de webshop.. namelijk de UMA STICH BOOTIE Moonboots/Snowboots van Esprit. Lees gauw verder voor mijn ervaring met Zalando.

Ik bestelde de schoenen en had ze na een paar dagen in huis. Het werd verzonden met selektvracht en kwam aan in de welbekende Zalando doos.

 


De schoenen! Wauw wat zijn ze mooi hé?! en niet te vergeten, netjes verpakt. In de doos vond ik een acceptgiro en een retourkaart. Ook zaten er nog een aantal reclame foldertjes bij. De schoenen zijn ontzettend stevig waardoor je niet scheef gaat lopen. Ze hebben een erg warme voering dus dat betekend geen koude wintervoetjes meer! Je kunt het bovenste gedeelte eventueel een klein beetje omslaan zodat je weer een andere variant hebt. Ik loop nu een paar weken op deze schoenen en ze lijken nog als nieuw! Voor deze schoenen betaal je € 49,95 en zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Enthousiast geworden? Je kunt ze hier bestellen.

Heb je toch liever andere winter laarzen?
Je hebt ontzettend veel keus uit honderden verschillende laarzen. Om je look natuurlijk helemaal af te maken bestel je er een mooi tas bij!

Heb jij al eens iets besteld bij Zalando?