Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

SHOPPING TIP || ASOS SALE

Het einde van 2011 is inzicht, nog maar een paar uren te gaan en we zien 2012! Hoe kun je 2012 nou beter beginnen dan shop till you drop? Overal sale, sale en sale. Wij hebben een geweldige tip voor je om je garderobe is flink uit te breiden!

Asos is bij ons favoriet en laat deze nou een geweldige sale hebben met kortingen tot wel 70% Daarbij betaal je geen verzendkosten en slaag je dus dubbel. Van winterjassen tot zomer tuniekjes, er zijn genoeg leuke kledingstukken beschikbaar!

Waar wacht je nog op? Sla nu je slag bij Asos en pak die 70% korting

female_fashion_336x250-