Doorgaan naar hoofdcontent

SHOPPING TIP || ASOS SALE

Het einde van 2011 is inzicht, nog maar een paar uren te gaan en we zien 2012! Hoe kun je 2012 nou beter beginnen dan shop till you drop? Overal sale, sale en sale. Wij hebben een geweldige tip voor je om je garderobe is flink uit te breiden!

Asos is bij ons favoriet en laat deze nou een geweldige sale hebben met kortingen tot wel 70% Daarbij betaal je geen verzendkosten en slaag je dus dubbel. Van winterjassen tot zomer tuniekjes, er zijn genoeg leuke kledingstukken beschikbaar!

Waar wacht je nog op? Sla nu je slag bij Asos en pak die 70% korting

female_fashion_336x250-


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.