Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

SHOPPING TIP || ASOS SALE

Het einde van 2011 is inzicht, nog maar een paar uren te gaan en we zien 2012! Hoe kun je 2012 nou beter beginnen dan shop till you drop? Overal sale, sale en sale. Wij hebben een geweldige tip voor je om je garderobe is flink uit te breiden!

Asos is bij ons favoriet en laat deze nou een geweldige sale hebben met kortingen tot wel 70% Daarbij betaal je geen verzendkosten en slaag je dus dubbel. Van winterjassen tot zomer tuniekjes, er zijn genoeg leuke kledingstukken beschikbaar!

Waar wacht je nog op? Sla nu je slag bij Asos en pak die 70% korting

female_fashion_336x250-