Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

SHOPPING TIP || ASOS SALE

Het einde van 2011 is inzicht, nog maar een paar uren te gaan en we zien 2012! Hoe kun je 2012 nou beter beginnen dan shop till you drop? Overal sale, sale en sale. Wij hebben een geweldige tip voor je om je garderobe is flink uit te breiden!

Asos is bij ons favoriet en laat deze nou een geweldige sale hebben met kortingen tot wel 70% Daarbij betaal je geen verzendkosten en slaag je dus dubbel. Van winterjassen tot zomer tuniekjes, er zijn genoeg leuke kledingstukken beschikbaar!

Waar wacht je nog op? Sla nu je slag bij Asos en pak die 70% korting

female_fashion_336x250-