Doorgaan naar hoofdcontent

NEW IN || HEMA BLUSH 01 LIGHT


We stoppen maar niet de producten van Hema! De make-up van Hema begint steeds leuker te worden en natuurlijk een groot pluspunt, budget! De producten zijn over het algemeen lekker budget en dus betaalbaar voor iedereen. Vandaag nemen we de nieuwe blush in kleur Light 01 van Hema onder handen!

Hema heeft drie verschillende blushes aan hun make-up assortiment toegevoegd. Vandaag de blush in 01 light. Een normale verpakking met een geweldige inhoud. In de blush is “hema” verwerkt wat deze verpakking erg leuk maakt. De blush bevat 9gram en is 18 maanden na opening houdbaar.

 

De verpakking verder is vrij simpel maar toch een beetje luxe. Zwart met een doorzichtige bovenkant.

 
Hier heb ik de kleur aangebracht op mijn hand. Er komt erg veel pigment vanaf en zoals je kunt op de foto bevat de blush een soort highlighter waardoor je een mooi effect krijgt op je wangen. Het is een vrij rozeachtige kleurtje. De andere twee varianten zijn Medium en Dark.

De blushes zijn maar beperkt te koop bij Hema dus ben je enthousiast geworden na dit artikel zou ik zeker snel een kijkje nemen bij de Hema. Voor € 5,50 bemachtig jij één van de drie blushes. Heb je niet al te veel budget maar wil je wel voor kwaliteit gaan dan zou ik ze zeker aanschaffen.

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.