Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

NEW IN || HEMA BLUSH 01 LIGHT


We stoppen maar niet de producten van Hema! De make-up van Hema begint steeds leuker te worden en natuurlijk een groot pluspunt, budget! De producten zijn over het algemeen lekker budget en dus betaalbaar voor iedereen. Vandaag nemen we de nieuwe blush in kleur Light 01 van Hema onder handen!

Hema heeft drie verschillende blushes aan hun make-up assortiment toegevoegd. Vandaag de blush in 01 light. Een normale verpakking met een geweldige inhoud. In de blush is “hema” verwerkt wat deze verpakking erg leuk maakt. De blush bevat 9gram en is 18 maanden na opening houdbaar.

 

De verpakking verder is vrij simpel maar toch een beetje luxe. Zwart met een doorzichtige bovenkant.

 
Hier heb ik de kleur aangebracht op mijn hand. Er komt erg veel pigment vanaf en zoals je kunt op de foto bevat de blush een soort highlighter waardoor je een mooi effect krijgt op je wangen. Het is een vrij rozeachtige kleurtje. De andere twee varianten zijn Medium en Dark.

De blushes zijn maar beperkt te koop bij Hema dus ben je enthousiast geworden na dit artikel zou ik zeker snel een kijkje nemen bij de Hema. Voor € 5,50 bemachtig jij één van de drie blushes. Heb je niet al te veel budget maar wil je wel voor kwaliteit gaan dan zou ik ze zeker aanschaffen.