Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

NEW IN || HEMA BLUSH 01 LIGHT


We stoppen maar niet de producten van Hema! De make-up van Hema begint steeds leuker te worden en natuurlijk een groot pluspunt, budget! De producten zijn over het algemeen lekker budget en dus betaalbaar voor iedereen. Vandaag nemen we de nieuwe blush in kleur Light 01 van Hema onder handen!

Hema heeft drie verschillende blushes aan hun make-up assortiment toegevoegd. Vandaag de blush in 01 light. Een normale verpakking met een geweldige inhoud. In de blush is “hema” verwerkt wat deze verpakking erg leuk maakt. De blush bevat 9gram en is 18 maanden na opening houdbaar.

 

De verpakking verder is vrij simpel maar toch een beetje luxe. Zwart met een doorzichtige bovenkant.

 
Hier heb ik de kleur aangebracht op mijn hand. Er komt erg veel pigment vanaf en zoals je kunt op de foto bevat de blush een soort highlighter waardoor je een mooi effect krijgt op je wangen. Het is een vrij rozeachtige kleurtje. De andere twee varianten zijn Medium en Dark.

De blushes zijn maar beperkt te koop bij Hema dus ben je enthousiast geworden na dit artikel zou ik zeker snel een kijkje nemen bij de Hema. Voor € 5,50 bemachtig jij één van de drie blushes. Heb je niet al te veel budget maar wil je wel voor kwaliteit gaan dan zou ik ze zeker aanschaffen.