Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

SLECHTE ADEM || ORA BRUSH

Miljoenen bacteriën verzamelen zich op je tong en blijven na het poetsen van je tanden gewoon zitten. Poets je je tanden om zo minder uit je mond te ruiken? No way! Je tanden poetsen neemt zeker de geur uit je mond niet weg door de bacteriën die zich achter op je tong hebben verzameld. Een frisse adem door simpelweg je tong te poetsen met de speciale tongue cleanser van Ora Brush helpt daarintegen wel.De Ora Brush is 's werelds meest effectieve tongreiniger. Je kent de normale tongschrapers vast wel? Deze heb ik ook ooit is geprobeerd en zat achter op een tandenborstel. Hiermee was het ook de bedoeling om je tong te schrapen maar ik had niet het idee dat dit hielp en bleef een vieze waas achter op mijn tong houden!  Met de Ora Brush is dat verleden tijd en misschien denk je nu.. daar heb ik geen last van maar stap uit die droom, iedereen heeft er last van en de één iets minder als de ander. De Ora Brush is speciaal ontwikkeld zodat deze ook tot achter in de tong alle bacteriën weghaalt en dit kan bij een normale tongschraper niet.

De Ora Bursh heeft veel weg van een tandenborstel.

Hoe gebruik je de tongschraper? Eerst poets je zoals altijd gewoon je tanden en gebruik je eventueel een mondwater om na te spoelen. Daarna pak je je tongschraper erbij en begint met het poetsen van je tong. Eigenlijk dezelfde bewegingen als die je maakt tijdens het tanden poetsen. Je gaat helemaal met de Brush door naar het achterste gedeelte van je tong en schraapt zo de vuiligheid en aanslag eraf. Ik spoel tussen het schrapen door wel de Brush even schoon zodat je niet het vuil verspreid. Let er wel op dat je zachtjes  over je tong schraapt!
Geeft het een vreemd en kriebelend gevoel op je tong? Ja, maar dit is alleen de eerste paar keer. Doe je het iedere dag na het tanden poetsen dan zul je er langzaam aan wennen. Ik gebruik de Ora Brush dagelijks na het poetsen van mijn tanden en merk duidelijk verschil. Mijn tong voelt schoner aan. Heb je tongpiercing net als mij? Dan zou ik deze de eerste paar keren uit doen omdat je tong eerst aan het vreemde gevoel moet wennen of je laat hem helemaal uit ;-) 

Hoelang kun je de Ora brush gebruiken? Vrijwel net zo lang als je je tandenborstel gebruikt. Je kunt ze gelijktijdig vervangen. 

Wat vind ik van de Ora Brush? 
Ik vind een geweldige uitvinding en ben er erg blij mee. Ik ben een stoomlocomotief en niets is viezer dan een rook geur uit je mond. Hiermee is dat afgelopen en wat dacht je van een broodje shoarma met een flinke lading knoflooksaus? Juist, ook dat is met de Ora Brush verholpen. Ik ben dol op deze tongschraper en zal hem dan ook opnieuw aanschaffen als hij vervangen moet worden. Om een lang verhaal kort te maken, weg met die slechte adem door Ora brush!

Je koopt de Ora Brush online. Voor één Ora Brush betaal je € 7,75 incl. verzendkosten. Er zijn verschillende pakketen verkrijgbaar. Zo heb je het Him/Her pakket met 2 brushes voor € 13,75 Het yearsupply pakket met 5 Brushes voor € 31,99 en het mega pakket bestaande uit 10 Brushes voor € 56,99. Je betaald simpel en snel met iDeal of Paypal.

Heb jij de Ora Brush al geprobeerd of ben je benieuwd geworden?

Pssst.. je vind in het mega beautyakket een Ora Brush zodat ook jij hem kan uitproberen.