Doorgaan naar hoofdcontent

SLECHTE ADEM || ORA BRUSH

Miljoenen bacteriën verzamelen zich op je tong en blijven na het poetsen van je tanden gewoon zitten. Poets je je tanden om zo minder uit je mond te ruiken? No way! Je tanden poetsen neemt zeker de geur uit je mond niet weg door de bacteriën die zich achter op je tong hebben verzameld. Een frisse adem door simpelweg je tong te poetsen met de speciale tongue cleanser van Ora Brush helpt daarintegen wel.De Ora Brush is 's werelds meest effectieve tongreiniger. Je kent de normale tongschrapers vast wel? Deze heb ik ook ooit is geprobeerd en zat achter op een tandenborstel. Hiermee was het ook de bedoeling om je tong te schrapen maar ik had niet het idee dat dit hielp en bleef een vieze waas achter op mijn tong houden!  Met de Ora Brush is dat verleden tijd en misschien denk je nu.. daar heb ik geen last van maar stap uit die droom, iedereen heeft er last van en de één iets minder als de ander. De Ora Brush is speciaal ontwikkeld zodat deze ook tot achter in de tong alle bacteriën weghaalt en dit kan bij een normale tongschraper niet.

De Ora Bursh heeft veel weg van een tandenborstel.

Hoe gebruik je de tongschraper? Eerst poets je zoals altijd gewoon je tanden en gebruik je eventueel een mondwater om na te spoelen. Daarna pak je je tongschraper erbij en begint met het poetsen van je tong. Eigenlijk dezelfde bewegingen als die je maakt tijdens het tanden poetsen. Je gaat helemaal met de Brush door naar het achterste gedeelte van je tong en schraapt zo de vuiligheid en aanslag eraf. Ik spoel tussen het schrapen door wel de Brush even schoon zodat je niet het vuil verspreid. Let er wel op dat je zachtjes  over je tong schraapt!
Geeft het een vreemd en kriebelend gevoel op je tong? Ja, maar dit is alleen de eerste paar keer. Doe je het iedere dag na het tanden poetsen dan zul je er langzaam aan wennen. Ik gebruik de Ora Brush dagelijks na het poetsen van mijn tanden en merk duidelijk verschil. Mijn tong voelt schoner aan. Heb je tongpiercing net als mij? Dan zou ik deze de eerste paar keren uit doen omdat je tong eerst aan het vreemde gevoel moet wennen of je laat hem helemaal uit ;-) 

Hoelang kun je de Ora brush gebruiken? Vrijwel net zo lang als je je tandenborstel gebruikt. Je kunt ze gelijktijdig vervangen. 

Wat vind ik van de Ora Brush? 
Ik vind een geweldige uitvinding en ben er erg blij mee. Ik ben een stoomlocomotief en niets is viezer dan een rook geur uit je mond. Hiermee is dat afgelopen en wat dacht je van een broodje shoarma met een flinke lading knoflooksaus? Juist, ook dat is met de Ora Brush verholpen. Ik ben dol op deze tongschraper en zal hem dan ook opnieuw aanschaffen als hij vervangen moet worden. Om een lang verhaal kort te maken, weg met die slechte adem door Ora brush!

Je koopt de Ora Brush online. Voor één Ora Brush betaal je € 7,75 incl. verzendkosten. Er zijn verschillende pakketen verkrijgbaar. Zo heb je het Him/Her pakket met 2 brushes voor € 13,75 Het yearsupply pakket met 5 Brushes voor € 31,99 en het mega pakket bestaande uit 10 Brushes voor € 56,99. Je betaald simpel en snel met iDeal of Paypal.

Heb jij de Ora Brush al geprobeerd of ben je benieuwd geworden?

Pssst.. je vind in het mega beautyakket een Ora Brush zodat ook jij hem kan uitproberen. 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.