Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

SLECHTE ADEM || ORA BRUSH

Miljoenen bacteriën verzamelen zich op je tong en blijven na het poetsen van je tanden gewoon zitten. Poets je je tanden om zo minder uit je mond te ruiken? No way! Je tanden poetsen neemt zeker de geur uit je mond niet weg door de bacteriën die zich achter op je tong hebben verzameld. Een frisse adem door simpelweg je tong te poetsen met de speciale tongue cleanser van Ora Brush helpt daarintegen wel.De Ora Brush is 's werelds meest effectieve tongreiniger. Je kent de normale tongschrapers vast wel? Deze heb ik ook ooit is geprobeerd en zat achter op een tandenborstel. Hiermee was het ook de bedoeling om je tong te schrapen maar ik had niet het idee dat dit hielp en bleef een vieze waas achter op mijn tong houden!  Met de Ora Brush is dat verleden tijd en misschien denk je nu.. daar heb ik geen last van maar stap uit die droom, iedereen heeft er last van en de één iets minder als de ander. De Ora Brush is speciaal ontwikkeld zodat deze ook tot achter in de tong alle bacteriën weghaalt en dit kan bij een normale tongschraper niet.

De Ora Bursh heeft veel weg van een tandenborstel.

Hoe gebruik je de tongschraper? Eerst poets je zoals altijd gewoon je tanden en gebruik je eventueel een mondwater om na te spoelen. Daarna pak je je tongschraper erbij en begint met het poetsen van je tong. Eigenlijk dezelfde bewegingen als die je maakt tijdens het tanden poetsen. Je gaat helemaal met de Brush door naar het achterste gedeelte van je tong en schraapt zo de vuiligheid en aanslag eraf. Ik spoel tussen het schrapen door wel de Brush even schoon zodat je niet het vuil verspreid. Let er wel op dat je zachtjes  over je tong schraapt!
Geeft het een vreemd en kriebelend gevoel op je tong? Ja, maar dit is alleen de eerste paar keer. Doe je het iedere dag na het tanden poetsen dan zul je er langzaam aan wennen. Ik gebruik de Ora Brush dagelijks na het poetsen van mijn tanden en merk duidelijk verschil. Mijn tong voelt schoner aan. Heb je tongpiercing net als mij? Dan zou ik deze de eerste paar keren uit doen omdat je tong eerst aan het vreemde gevoel moet wennen of je laat hem helemaal uit ;-) 

Hoelang kun je de Ora brush gebruiken? Vrijwel net zo lang als je je tandenborstel gebruikt. Je kunt ze gelijktijdig vervangen. 

Wat vind ik van de Ora Brush? 
Ik vind een geweldige uitvinding en ben er erg blij mee. Ik ben een stoomlocomotief en niets is viezer dan een rook geur uit je mond. Hiermee is dat afgelopen en wat dacht je van een broodje shoarma met een flinke lading knoflooksaus? Juist, ook dat is met de Ora Brush verholpen. Ik ben dol op deze tongschraper en zal hem dan ook opnieuw aanschaffen als hij vervangen moet worden. Om een lang verhaal kort te maken, weg met die slechte adem door Ora brush!

Je koopt de Ora Brush online. Voor één Ora Brush betaal je € 7,75 incl. verzendkosten. Er zijn verschillende pakketen verkrijgbaar. Zo heb je het Him/Her pakket met 2 brushes voor € 13,75 Het yearsupply pakket met 5 Brushes voor € 31,99 en het mega pakket bestaande uit 10 Brushes voor € 56,99. Je betaald simpel en snel met iDeal of Paypal.

Heb jij de Ora Brush al geprobeerd of ben je benieuwd geworden?

Pssst.. je vind in het mega beautyakket een Ora Brush zodat ook jij hem kan uitproberen.