Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

DIY || FOTOSTUDIO VOOR MOOIERE FOTO'S

Heb je nou echt een fotostudio nodig á la Xenos om mooie foto's met een witte achtergrond te krijgen? Nee hoor. Het is zelfs zonde van je geld omdat deze fotostudio's al gauw €29,00 kosten. In dit artikel geef ik je een paar tips om mooie foto's te kunnen schieten zonder een fotostudio aan te moeten schaffen want je maak hem gewoon zelf!
Er zijn een tal van manieren te bedenken om mooie foto's te maken met een witte achtergrond. Neem bijvoorbeeld één van de meest bekende manieren, een papiertje! Print papier, knutsel papier het maakt niet uit. Deze kun je horizontaal of verticaal plaatsen en het product wat je wilt fotograferen zet/leg je erop neer.


Je kunt ook bovenstaand voorbeeld gebruiken. Hiervoor heb je nodig: 2 stukken glanzend karton en deze plaats je tegen elkaar aan. Zorg wel voor voldoende licht anders krijg je weer die verdwaalde schaduwen.

Plaats het product wat je wilt fotograferen altijd naar het licht toe. Zo vang je nog beter het licht en je foto kan er alleen maar mooier op worden en vergeet natuurlijk niet de gordijnen open te doen voor nog meer licht.

Je kunt natuurlijk ook je eigen fotostudio maken, easy met een kartonnen doos. Bovenstaande foto spreekt voor zich denk ik. Je beplakt de opengesneden stukken met keukenpapier, deze vangen veel licht omdat ze niet erg dik zijn.


Je legt een groot stuk wit karton papier verticaal in de doos en zorgt dat het papier wat uitsteekt. Verder zet je een lamp aan de buitenkant van de doos, bijna tegen het keukenpapier aan. Je kunt ervoor kiezen om aan de andere kant ook een lamp te plaatsen als je grotere producten moet fotograferen. Vrij simpel toch?
Misschien heb je nog twee lampen liggen en anders kun je deze o.a kopen bij Action.  Ben je toch nog niet helemaal tevreden over de gemaakte foto's dan bestaan er altijd nog fotobewerk programma's.

Ook ik heb inmiddels een doos in elkaar geknutseld en vind het geweldig werken. Zo kun je dus op deze donkere en sombere dagen gewoon je foto's blijven maken!

Bron: hipgirlclips/sweetverbana