Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

DIY || FOTOSTUDIO VOOR MOOIERE FOTO'S

Heb je nou echt een fotostudio nodig á la Xenos om mooie foto's met een witte achtergrond te krijgen? Nee hoor. Het is zelfs zonde van je geld omdat deze fotostudio's al gauw €29,00 kosten. In dit artikel geef ik je een paar tips om mooie foto's te kunnen schieten zonder een fotostudio aan te moeten schaffen want je maak hem gewoon zelf!
Er zijn een tal van manieren te bedenken om mooie foto's te maken met een witte achtergrond. Neem bijvoorbeeld één van de meest bekende manieren, een papiertje! Print papier, knutsel papier het maakt niet uit. Deze kun je horizontaal of verticaal plaatsen en het product wat je wilt fotograferen zet/leg je erop neer.


Je kunt ook bovenstaand voorbeeld gebruiken. Hiervoor heb je nodig: 2 stukken glanzend karton en deze plaats je tegen elkaar aan. Zorg wel voor voldoende licht anders krijg je weer die verdwaalde schaduwen.

Plaats het product wat je wilt fotograferen altijd naar het licht toe. Zo vang je nog beter het licht en je foto kan er alleen maar mooier op worden en vergeet natuurlijk niet de gordijnen open te doen voor nog meer licht.

Je kunt natuurlijk ook je eigen fotostudio maken, easy met een kartonnen doos. Bovenstaande foto spreekt voor zich denk ik. Je beplakt de opengesneden stukken met keukenpapier, deze vangen veel licht omdat ze niet erg dik zijn.


Je legt een groot stuk wit karton papier verticaal in de doos en zorgt dat het papier wat uitsteekt. Verder zet je een lamp aan de buitenkant van de doos, bijna tegen het keukenpapier aan. Je kunt ervoor kiezen om aan de andere kant ook een lamp te plaatsen als je grotere producten moet fotograferen. Vrij simpel toch?
Misschien heb je nog twee lampen liggen en anders kun je deze o.a kopen bij Action.  Ben je toch nog niet helemaal tevreden over de gemaakte foto's dan bestaan er altijd nog fotobewerk programma's.

Ook ik heb inmiddels een doos in elkaar geknutseld en vind het geweldig werken. Zo kun je dus op deze donkere en sombere dagen gewoon je foto's blijven maken!

Bron: hipgirlclips/sweetverbana