Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

DIY || FOTOSTUDIO VOOR MOOIERE FOTO'S

Heb je nou echt een fotostudio nodig á la Xenos om mooie foto's met een witte achtergrond te krijgen? Nee hoor. Het is zelfs zonde van je geld omdat deze fotostudio's al gauw €29,00 kosten. In dit artikel geef ik je een paar tips om mooie foto's te kunnen schieten zonder een fotostudio aan te moeten schaffen want je maak hem gewoon zelf!
Er zijn een tal van manieren te bedenken om mooie foto's te maken met een witte achtergrond. Neem bijvoorbeeld één van de meest bekende manieren, een papiertje! Print papier, knutsel papier het maakt niet uit. Deze kun je horizontaal of verticaal plaatsen en het product wat je wilt fotograferen zet/leg je erop neer.


Je kunt ook bovenstaand voorbeeld gebruiken. Hiervoor heb je nodig: 2 stukken glanzend karton en deze plaats je tegen elkaar aan. Zorg wel voor voldoende licht anders krijg je weer die verdwaalde schaduwen.

Plaats het product wat je wilt fotograferen altijd naar het licht toe. Zo vang je nog beter het licht en je foto kan er alleen maar mooier op worden en vergeet natuurlijk niet de gordijnen open te doen voor nog meer licht.

Je kunt natuurlijk ook je eigen fotostudio maken, easy met een kartonnen doos. Bovenstaande foto spreekt voor zich denk ik. Je beplakt de opengesneden stukken met keukenpapier, deze vangen veel licht omdat ze niet erg dik zijn.


Je legt een groot stuk wit karton papier verticaal in de doos en zorgt dat het papier wat uitsteekt. Verder zet je een lamp aan de buitenkant van de doos, bijna tegen het keukenpapier aan. Je kunt ervoor kiezen om aan de andere kant ook een lamp te plaatsen als je grotere producten moet fotograferen. Vrij simpel toch?
Misschien heb je nog twee lampen liggen en anders kun je deze o.a kopen bij Action.  Ben je toch nog niet helemaal tevreden over de gemaakte foto's dan bestaan er altijd nog fotobewerk programma's.

Ook ik heb inmiddels een doos in elkaar geknutseld en vind het geweldig werken. Zo kun je dus op deze donkere en sombere dagen gewoon je foto's blijven maken!

Bron: hipgirlclips/sweetverbana