Mijn pil verhaal op de radio!



Ja! Echt! Ik, gewoon deze ik was op de radio! Vorige week bij FunX. Een bijzondere ervaring die niemand meer kan afpakken. Hoewel het wel erg vreemd is en blijft om het fragment terug te luisteren. Leuk die stem 😉 Ondanks dat ik zelf die stem niet echt aan kan horen wil ik jullie dit fragment natuurlijk niet onthouden.


Het gaat namelijk over de pil! Uhu, die anticonceptie waar ik eerder ook over heb geschreven en welk verhaal het wereld wijde web heeft gehaald en massaal is gedeeld. Die ja! Als je dit gemist hebt;




Ik kreeg vorige week maandag een berichtje in mijn mailbox binnen. Hoe toevallig, was ik in de buurt van mijn laptop. Wat tegenwoordig vrij uniek is overdag. (lees: terror kids) Grapje! Plop, een email van FunX. met als titel Interview bij FunX. In de eerste instantie dacht ik eigenlijk dat dit - of een grapje was of de mail op vreemde wijze in mijn mailbox terecht was gekomen toen hij opzoek naar de rechtmatige eigenaar. Maar nee, dit mailtje was echt helemaal voor mij! Omdat het die dag daarna (dinsdag) anticonceptie dag was vroegen zij mij om mijn verhaal over de pil te vertellen in de uitzending. Live! Wel via de telefoon natuurlijk. Daar hoefde ik zoals je misschien wel kunt raden, niet over na te denken. Volmondig zei ik ja, verstuurde mail en binnen 2 minuten werd ik gebeld met wat vraagjes. Alvast een kleine voorbereiding op de dag erna. Alles ging helemaal oke en de antwoorden kwamen er zonder gedoe uit. 

De volgende ochtend zou ik rond 07:40 gebeld worden en daarna in de wacht gezet worden tot de uitzending met het stukje over de pil zou beginnen. Jongens, echt waar ik ben hoogstwaarschijnlijk nog nooit zo zenuwachtig geweest als die bewust ochtend. Ik zette mijn wekker om 07:00 en plofte direct uit bed. Nam een kop koffie en bereide mijzelf mentaal voor. Bas kwam zelfs nog even naar beneden om mij succes te wensen in de hoop dat mijn hart uit mijn keel zou gaan ♥ Tot mijn telefoon ging! Oh lord oh lord. Vol goede moed nam ik op en werd inderdaad in de wacht gezet. Met een leuk muziekje, dat wel. Niet veel later Zat ik in de live uitzending van Fernando van FunX. Te gek!!!!! Met een haperende en vooral zenuwachtige stem zei ik "Goedemorgen". Gewoon zomaar. Daarna kwam het gesprek al vlotjes op gang. Wat voor mijn gevoel als 1 minuut leek te voelen duurde in werkelijkheid bijna 6 en halve minuut. 

Een voldaan gevoel en gelukkig kunnen vertellen in het kort over de Ladycomp! Trots ben ik wel op het fragment. Ondanks die stem ha! 

Blijf de blog in de gaten houden, want binnenkort vertel ik je ALLES over de Ladycomp. 

In de tussentijd kunnen jullie natuurlijk overwegen om het fragment bij FunX even terug te luisteren door hieronder de klikken.