5 aug. 2017

MEGA GIVEAWAY - WIN 2 X € 25 SHOPPING MONEY VOOR ALIEXPRESSYesss en dan staat ie ineens online - De mega giveaway waar ik al een tijdje mee rondloop onder mijn arm. En laat dit nou gewoon een vette knal winactie zijn... lees gauw verder voor alle details!

Eigenlijk verklapt de titel het al een beetje, 2 van jullie die dit nu lezen, mijn bezoekers, mijn lieve lezers/lezeressen maken namelijk kans op € 25,- shopping money om te besteden bij onze grote vriend - Aliexpress. Hoe gaaf is dat?! Über gaaf! Het leuke is dat je er bijna niets voor hoeft te doen.

Waarom deze gave giveaway?
Ik heb mijn blog pas weer sinds 3 maanden vol opgepakt, maar dit werpt zijn vruchtjes al af. Een stijgende lijn in de bezoekersaantallen. Iedere maand weer tijd voor een klein feestje. Hiervoor wil ik jullie bedanken ♥ Zonder meer mijn eeuwige dankbaarheid dat jij - die dit leest iedere dag weer. Bedankt! Maar om jullie nog net iets meer te bedanken was het tijd voor een fantastische winactie. Kort geleden schreef ik sinds een lange tijd weer een betaalde blog. Een deel hiervan heb ik opzij gezet om deze winactie te kunnen realiseren. Dus inderdaad uit eigen zak - Aliexpress is op geen enkele manier bij deze winactie verbonden (aka gesponsord) Want wie is er nou niet verliefd op Ali?

Maar natuurlijk het allerbelangrijkste, hoe kun je winnen?  

 ♥ Simpel als 1, 2, 3 - Laat onder dit bericht een comment achter dat je meedoet en of je alle stappen hebt gevolgd. Dit is wel een vereiste!  Vergeet niet je email adres in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen als je hebt gewonnen.

Volg mij op al mijn social media kanalen: 

 - www.instagram.com/kimmichaelis.nl

 - www.facebook.com/kimmichaelis.nl

 - www.youtube.com/kimberlymichaelis

♥ En last but not least, op mijn Facebookpagina staat dit bericht vermeld. Deel dit bericht openbaar. Deel je dit liever via Instagram? Mag ook, vergeet mij dan niet te taggen in je bericht zodat ik kan zien dat je hem hebt gedeeld. Hieronder de afbeeldingen die je kunt gebruiken om de actie te delen.

Voor Instagram: 


Voor Facebook: 


That's it! Een kind kan de was doen, toch? De 2 lucky ass ladies (or gents) zullen aan het einde van deze giveaway een bericht van mij ontvangen. LET OP: Deze kan ook in je spam map terecht komen.

Good luck ❤

13 opmerkingen:

 1. I love aliiii, zeker doe ik met deze actie mee 😀 natuurlijk alle stapjes netjes gevolgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke actie ik doe zeker mee heb alle stappen gevolgd als ik win ga ik decoratie kopen voor de bruiloft

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke winactie! Ik heb je overal gevolgd! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je blog zo goed gaat! En een leuke actie ook, ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Whoeeeeee... Tijd voor een feestje dus.
  Met mijn 150 bestellingen bij Ali heb ik even een Ali verbod haha. Maar deze prijsjes tellen niet mee vind ik hihi. Me wenslijst is vol tot 1500 dus ik kan elk beetje goed gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh wat een fantastische winactie! Ontzettend leuk dat het zo goed gaat met je blog, inderdaad tijd voor een feestje! :) Ik doe natuurlijk mee. Ik ben ontzettend, maar dan ook echt ontzettend verslaafd aan Aliexpress. Ze hebben zo'n leuke dingen voor hele kleine prijzen. Met deze shopping money zou ik daarom mijn hele wensenlijst kunnen leegkopen, haha! Mijn mailadres: info@soofblogt.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben dol op Ali express en zo'n fijn shoppingbudget zou mijn portemonnee ook heel leuk vinden! :D Ik heb alle stappen doorlopen! ^^ Mijn e-mailadres is lynn_89@msn.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke actie en zeer gewilde prijs, ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zoooooo wat een onwijs leuke actie organiseer je voor de lezers van je blog!!! ;) Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen & doe graag mee.... Momenteel ben ik (Bijnaaaaaaa) verslaafd aan de alie-app hahahaha..... Wij krijgen over een dikke week ons lieve hondje dan eindelijk.. Al vele leuke spulletjes voor hem besteld, en natuurlijk ook nog wat leuke sieraden ed voor mezelf.... Ik probeer het meeste altijd wel bij de 'lokale ondernemers' te kopen maar ooooow het is zo verleidelijk om ff wat te bestellen hihihih.. Ik doe daarom graag mee voor dit superfijne shoptegoed. Echt een toffe actie!!!!
  Groetje Ilsiee/wiefiej@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Woooo-hoooow!!!! Ontzettend Gaaf zeg! Hier maakt mijn hart een sprongetje van! Waanzinnig leuk dat je zoveel respons op je Blog krijgt, Gefeliciteerd! Het Kroontje op jouw Werk! Oehhh la la Ali, heb nog héle mooie dingetjes op mijn wishlist staan, dus met dit shoptegoed zou je mij écht Dolblij maken. Onwijs Bedankt voor deze Lieve Kans Kimberly & Good Luck met je mooie Blog en Gezinnetje! :D Mijn e-mailadres is: saskia_van_poppel@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Kimberly, Tot wanneer loopt jouw Fab Giveaway??? Liefs, Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Zoeken