20 mei 2017

Video - Peppa Pig dingen


Peppa Pig of Big.. whatever.. dat kleine roze varkentje met haar neus op de verkeerde plek, haar eeuwige rode jurkje en bijhorende rode stappers, haar irritante lach, haar irritante broertje George, Wat een pijn moet je als mama ondergaan als je kind van dit varken houdt. Wat een pijn! Het was leuk, in het begin. Het prille begin, maar nu? Dit roze gedierte hangt een beetje mijn keel uit. Klein beetje maar hoor 😉
Ik maakte een video, speciaal voor JOU! Ook als je geen kinderen hebt is de video het kijken waard. Zie het dan als een soort waarschuwing, gratis en voor niets.. van mij voor jou. Thank me later! 

En voor nu, kijk gewoon de video. Ik ben erg benieuwd naar je reactie dus schroom vooral niet om deze achter te laten enne, vergeet je ook niet Abonneren. Ook dat is gratis! 


Mocht je het trouwens gemist hebben. Volgende week komt er een geweldige video online waarin JIJ iets kunt winnen. Iets waar je waarschijnlijk alleen nog maar van kon dromen. 

5 opmerkingen:

 1. HAhaha, soms is het toch handig als je geen kids hebt... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, een super tof filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, mijn neefje van bijna 2 is ook helemaal gek van Peppa Pig.. mijn broer is zelfs laatst naar een theatervoorstelling geweest met hem. Ik zal je post doorsturen aan hem ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha leuk fimpje! Inderdaad je tekst klopt: ook zonder kinderen is het filmpje leuk om te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen

Zoeken