Recept - Chocolade bananenbrood

 photo DSCN2761_zpsc3rsoxlr.jpg

Ik ben verliefd, erg verliefd. Yes, op dit bananenbrood! Goddelijk, heerlijk, om je vinger bij af te likken. Natuurlijk ben ik niet de beroerdste om dit recept met je te delen. Easy peasy! 



Wat heb je nodig? 
- 5 rijpe bananen
- 150gr studentenhaver
- 200gr Muesli (ik heb voor dit recept de groene zak muesli gebruikt van Lidl. Hier zitten ook vruchten en stukjes gedroogde banaan in)
- Een handje walnootjes
- 200gr bloem
- 8 Eetlepels honing
- 300ml Zonnebloemolie
- Sap van een halve citroen
- Zakje bakpoeder
- Donkere chocolade chips (Je kunt ook gewoon pure chocolade nemen. Hoe meer cacao hoe beter.)
- Snufje zout

En uiteraard bakpapier en een cakeblik!

Verwarm de oven vast voor op 180 graden.

Hak de studentenhaver en de walnootjes met een mes fijn. Niet te kleine stukjes. Een bite is wel lekker! Heb je een reep chocolade, hak deze dan ook fijn. Hiervan heb je 150gr nodig. Ik heb het doosje met chocolade chips helemaal gebruikt!

Prak je bananen en doe deze in een kom samen met de andere ingrediënten. Meng het allemaal goed door!!

Bekleed je cakeblik met het bakpapier en schenk hierin het bananen mengsel. Schuif het blik in de oven en laat je brood voor 50 minuten gaar worden.  Zo simpel? Ja, zo simpel! Wel even af laten koelen voor je je bananenbrood aan gaat snijden.

Eet smakelijk! 👌


 photo DSCN2764_zpslrgtdnjw.jpg