18 mrt. 2017

Diy - Jack Daniels zeeppompWe kunnen het weekend met deze diy even goed inluiden met een fles Jack Daniels. Hoe? De fles moet namelijk leeg voor we kunnen beginnen aan deze do it yourself. Jaa, het is de moeite waard die kater de next morning want deze diy gaat het pronkstukje van je keuken zijn! *Onder de 18 geen alcohol.Ooit ergens lang geleden zag ik een foto van iemand voorbij komen tijdens het scrollen op Pinterest. Mijn walhalla!! Op die foto was een fles Jack Daniels te zien, als zeeppomp voor in de keuken! Woah.. ik sloeg hem op en volgens mij heb ik die bewuste foto nog wel minstens 10 keer opgeslagen haha. Ik vergat het iedere keer. Na een leuke avond vol gezelligheid was hier een lege fles Jack blijven staan en ineens zag ik die ene foto voor mij. Yea tijd voor onze eigen Jack Daniels zeeppomp en zeg nou eerlijk, dit staat toch ook ongelooflijk gaaf? Wij hebben al zoveel leuke reacties hierop gehad. Zelfs van de kraamhulp haha. Die twijfelde namelijk of het echt zeep was 😉 Een echt pronkstuk in de keuken dus.

Wat heb je nodig?

- Een fles Jack Daniels (leeg dus 😉)
- Doorzichtige handzeep (Voor een prikkie verkrijgbaar bij Lidl)
- Pompje (deze komt van een zeeppompje van de Action)

That's it! Het slangetje van het pompje zelf is bij ons aan de korte kant. Deze komt namelijk ook uit het zeepompje van de Action en eerlijk? Wij hebben tot op heden nog geen langere kunnen vinden. Maar deze voldoet ook prima. Mits je natuurlijk wel regelmatig de zeep bijvult en even schud zodat het onderste zeep weer bovenop komt.

Even goed de fles afwassen, uiteraard is het niet de bedoeling dat je je handen wast met Jack Daniels inhoud ha. Daarna kun je de zeep voorzichtig in de fles gieten, pompje erop en klaar is je diy Jack zeeppomp ✌ Het stelt zoals je kunt zien/lezen geen drol voor om dit pronk stukje op je aanrecht te realiseren. Ook leuk om als cadeau te geven, ik gok dat je dan de stempel "meest origineel" op je voorhoofd gedrukt krijgt!

Wat voor jou? Of skip je deze diy?


8 opmerkingen:

 1. OMG! Dit is zo een leuk ding, ik heb nog een fles staan die ik niet gebruik, want wij lusten het niet. Misschien kap ik hem wel gewoon leeg om er dit van te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super tof idee! Leuk als cadeau voor vriendlief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit een heel tof idee. Ik heb deze DIY ook al meerdere keren voorbij zien komen op Pinterest. Ik zou er zelf denk ik voor kiezen om een kleur zeep te kopen die de kleur van Jack Daniels Whiskey evenaart, dat maakt 't nog nét iets echter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Mijn vriend en ik zijn geen drinkers, maar als je het lief vraagt bij een bar of je een lege fles mag hebben, moet dat ook wel lukken denk ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, ik drink geen alcohol maar ik vind dit wel een grappig idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaaa, deze is heel leuk! Zag 'm ook bij een vriendinnetje thuis staan en toen dacht ik ook echt: jaaa! Dit wil ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Zoeken