5 dec. 2013

Sinterklaas winactie - Win € 50,00 shoptegoed bij Zalando.nl

 photo 456531_zpsb6501c13.jpg

Oh kom maar eens kijken.... Het is vandaag 5 december en dat kan maar 1 ding betekenen.... cadeautjes, cadeautjes en nog meer cadeautjes! En natuurlijk mogen de pepernoten en chocoladeletters niet ontbreken. Speciaal vandaag, de dag van pakjes avond mag ik heel eventjes spelen voor sinterklaas. De Swil Sint!  Heb ik je aandacht? Lees dan gauw even verder.Samen met de  Zalando sint  mag ik 1 van mijn bezoekers blij maken met een shoptegoed van € 50,00 om te besteden op Zalando.nl. Hoe gaaf is dat?! Just in time voor de feestdagen om een fashionable kerst outfit uit te zoeken, die geweldige pumps of misschien wel een cadeautje voor je geliefde? 100% zeker dat jij iets vind in de shop waar je helemaal wild van wordt. Ik zou het wel weten met € 50,00 shoptegoed het walhalla van Zalando.nl binnen stappen.


Wat moet je doen? 

♥ Laat een comment achter met een leuk mini gedicht waarom jij het shoptegoed moet winnen en wat je ervan zou kopen. Wees creatief!
♥ Volg Swil op Bloglovin en like dit artikel
♥ Like de facebook pagina van Swil

Degene met het leukste, gekste, grappigste of tofste gedichtje wint het shoptegoed van € 50,00 te besteden op Zalando.nl. Zorg ervoor dat je een geldig email adres invult zodat ik contact met je op kan nemen als jij de gelukkige lady bent van het shoptegoed.

Deze winactie loopt tot 10 December.

Ben jij helemaal vergeten om een sint cadeautje te kopen? No worries, je kunt nog last minute shoppen bij Zalando. Ga meteen hier shoppen voor een tof cadeau.


Veel succes meisjes!

8 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg, ik zou gaan voor een nieuw paar perfecte enkellaarsjes voor bij mijn kerst outfit. Helaas geen hakken voor mij (rugproblemen). Kan ik mooi voor de dag komen tijdens de kerstdagen. Helemaal top

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Net als bij bijna elk meisje.
  Staan nieuwe schoenen bovenaan mijn verlanglijstje.
  Maar de sint heeft mij dit jaar overgeslagen.
  Misschien had ik me beter moeten gedragen.

  Ik heb wel braaf elke dag mijn schoen gezet.
  Maar sinds ik op mezelf woon is het gedaan met de pret.
  Maar met wat Zalando shoptegoed,
  Zijn mijn feestdagen weer helemaal goed.

  -----------------------

  Nu weet ik weer waarom ik nooit gedichtjes schrijf. Haha, faal.


  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor, ik doe mee en volg je bloglovin en facebook. Mijn gedichtje:

  Een toffe opleiding, maar geen werk in de zorg of waar dan ook
  dus geen geld, geen maandelijkse loonstrook
  toch staat kerst en nieuwjaar voor de deur
  maar het dragen van mijn oude jurkjes word een beetje een sleur

  Als jurkjes-addict zal ik weer stralen in een nieuw exemplaar
  Helaas is dat nu onbereikbaar
  Nu komt deze geweldige winactie voorbij
  en komt de kans op een nieuw jurkje weer wat dichterbij

  Ik hoop heel erg te winnen
  zodat ik een nieuw jurkje mag gaan pinnen
  Ik ga nu heel hard duimen en hopen
  opdat ik een nieuw jurkje kan kopen!

  email: dailylife-kim@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik verscheen met het kerstfeest
  In mijn prachtige, nieuwe hakken
  Zo glamorous ben ik lang niet meer geweest
  Sinds ik weinig centjes heb te makken

  Bij de aanwezigen verschenen er vraagtekens
  "Hoe kom je aan die juweeltjes? Je hebt geen penny!"
  Verwaand zuchtte ik: "Mijn geluk kent geen grens..
  Ik won het via She Wears It Lovely!"

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met dit koude weer voor de deur
  Heb ik best behoefte aan wat faux fur
  Drie keer raden wat ik bij Zalando zie
  Een gaaf bont giletje van het merk LTB
  Lieve SWIL, de prijs winnen vind ik fijn
  Ik zal er ontzettend blij mee zijn!

  Liefs,
  Amanda (amanlove_90@msn.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik doe mee!
  alles gedaan of al eens eerder
  bloglovin en facebook; zoelouwerse
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke actie zeg ! Jammer dat hij al voorbij is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat was een leuke actie! Hopelijk heb je er snel meer.

  BeantwoordenVerwijderen

Zoeken