26 aug. 2013

Outfit - Bang Bang i stud you

 photo IMAG0012_zpsc56512e4.png

Studs en biker boots, dé perfecte combinatie! Ik ben gek op op biker boots en voorlopig is die trend nog niet aan zijn einde. Zitten er dan ook nog studs op de biker boots? Dan heb je mijn aandacht! Vorige week kwam er een leuk pakketje binnen van de webshop www.twinkeltje.nl. Daarin vond ik een paar beauties van biker boots met studs. Vandaag show ik jullie mijn outfit met deze boots. Stay tuned, want morgen verschijnt er een artikel online over dé webshop der webshops, Ondertussen kun je alvast rondsnuffelen in de webshop, maar pas op deze webshop heeft een hoog hebben hebben hebben gehalte! 
Kleding - H&M
Schoenen - Twinkeltje
Armband - Vintage van Omi13 opmerkingen:

 1. Leuke outfit en je hebt echt mooi haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige outfit en hele mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! ik ben ook zo'n fan van biker boots!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaaaf :) ze zijn tof!
  Ik ken de webshop al :), toffe spulletjes inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! Leuk gecombineerd ook met dat shirtje, die heeft ook studjes. Komt het weer terug in de schoenen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit! Ik ben ook nog steeds gek op mijn bikerboots!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit, ik ben jaloers op je mooie lange lokken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super stoere en mooie outfit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke outfit ! En je schoenen zijn echt super tof x

  BeantwoordenVerwijderen

Zoeken