12 jun. 2013

Spam je blog

 photo tuvamalmo-08042013-1966_516db4aa9606ee44b84d4ca0_large_zps74724d51.jpg

Bloggende ladies die zo nu en dan een artikel online plaatsen waar iedereen met een blog - of webshop - haar linkje mag achterlaten, dikke like! Zelf vind het ik altijd erg lief als je de kans krijgt om zomaar je blog te promoten en zeg nou zelf, een beetje reclame voor je blog maken, daar is niemand vies van toch?


Het was hier op shewearsitlovely.nl alweer een tijdje geleden. Vandaag is het dus de hoogte tijd dat jullie je blog of webshop onder dit artikel mogen promoten, yay! Zelf vind ik het altijd enorm leuk om zo nieuwe bloggers of webshops te ontdekken. So spam now you can....

Wat moet je doen?

♥  Wat is de url van je blog of webshop?
♥ Waar gaat je blog over? Wat verkoop je in je webshop?
♥ Waarom moeten wij juist daar een kijkje gaan nemen?

Zo moet het dus niet: 
"hoi mijn blog is blablabla.nl"

Als je een leuk verhaaltje over je blog maakt waarom iedereen juist op dié url zou moeten klikken en waar je blog over gaat, zullen mensen sneller naar je blog surfen dan wanneer je simpelweg alleen de url plaatst.

Kom maar op met die blogs en webshops, ik zit met mijn muis klaar!


Foto:  Weheartit

10 opmerkingen:

 1. Mijn blog gaat over Fashion, Vintage. Ik ben net vandaag begonnen, maar er komen zeker meer onderwerpen op, waaronder recepten, songtekst, etc.
  http://stylemar1984.blogspot.nl/
  Groetjes,

  Margarethe

  BeantwoordenVerwijderen
 2. http://dailyybreakfast.blogspot.nl

  Daily Breakfast is mijn lifestyle blog waar ik vertel over mijn leven en de dingen die ik leuk vind. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje kwam nemen !

  Veel leesplezier

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo,
  Ik zou het leuk vinden als jullie op mijn blog kijken! Om dag een artikel over mode, make-up & lifestyle. Maar wel met mijn eigen twist! Liefs, Daphne

  http://www.fashionismyfantasy.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! op mijn blog vindt je toffe DIY’s, recepten en verder alles wat mij interesseert. ik ben pas begonnen met bloggen, maar er staan nog leuke artikelen in de planning! Ik blog niet elke dag, omdat ik goede artikelen wil plaatsen en niet half-half. Ik blog met alle plezier en liefde, en dáarom zou je zeker een kijkje moeten nemen:D
  http://www.mylifestyle-shii.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb net mijn eigen blog gestart. Het heet Befale - beauty, fashion, lifestyle. Daar gaat mijn blog dus ook over. Ik heb nog niet zo veel gepost maar ik heb al wel wat artikelen klaar liggen, dus binnenkort zullen er meer zijn! Neem een kijkje en laat weten wat je ervan vind!

  http://befale.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn blog is nog maar net ontstaan en erg in ontwikkeling. Het is een verzameling artikelen over lifestyle, beauty, interieur, eten, mode en natuurlijk een beetje van mezelf. Ik ben benieuwd wat je ervan vind!
  http://daily-curiosity.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sinds kort is er een nieuwe webshop online genaamd JewelandWatch.com, deze nieuwe shop heeft een uitgebreide collectie sieraden en horloges van bekende topmerken! Naast een veilige winkelomgeving biedt deze shop ook een persoonlijke klantenservice, dus zoek je nog een leuk sieraad of horloge maar weet je niet wat? Neem eens een kijkje op http://www.jewelandwatch.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi, even legaal spammen!
  Onze webshop vol betaalbare musthaves is sinds gister geopend dus kunnen nog wel wat promotie gebruiken!
  Ook werken wij veel samen met blogs, dus feel free to email us.

  www.HaveItAll.nl

  Thankss
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben Evy en ik schrijf al een tijd op www.mbfl.blogspot.com.
  Ik schrijf over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Als het over lifestyle gaat, gaat het vaak over dansen, want ik ben onlangs nog Nederlands Kampioen geworden :) Natuurlijk post ik ook vaak DIY's, shoplogs, OOTD's, etc..

  Het zou tof zijn als je even een kijkje neemt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn blog gaat over mijn leven, kan van alles zijn! Ik vind de raarste dingen leuk en de leukste dingen raar. Hij is te vinden op: www.megapirre.wordpress.com

  groetjes :)

  BeantwoordenVerwijderen

Zoeken